Praktiske oplysninger om huset


Pool – kører fast 15. juni til 15. september. Hvis man ønsker at den skal bruges uden for denne periode skal det aftales inden. Linned (lagener og hovedpudebetræk) - skal medbringes. 6 tæpper og hovedpuder findes i huset. I det nederste soveværelse ligger våddragter og dykkerudstyr til fri afbenyttelse. Og det er fantastisk at dykke – selv lige foran huset! Der er fast havemand tilknyttet huset. Han passer haven og poolen, og kan også hjælpe med praktiske ting vedr. huset. Men hans engelsk er dårligt! Huset skal rengøres inden afrejse – så det forlades i samme stand som det modtages. Der findes støvsuger og de nødvendige rengøringsartikler. I kan enten selv stå for det – eller få havemandens kone til det. Det koster 80 liret. Havemanden har nøgle så det kan gøres efter I er rejst.

Bil- og scooterleje

Leje af en bil koster ca. 50-60 lire pr. dag afhængig a lejeperioden incl. fri km. og fuld forsikring men excl. benzin.Man kan leje en scooter som koster ca. 25 lire pr dag. Er man mange mennesker kan man også leje en VW tranporter til 7 personer eller en Hyndai minibus til 11 personer for ca. 150 lire/dag - men forsikringsforholdene er usikre. Man kan eventuelt. leje med en chauffør – det bliver det ikke meget dyrere af.

Transport fra centrum i Kas til huset på Peninsula

Afstanden er 6-7 km og det tager 7-8 min. i bil, det er en meget smuk tur En rundtur rundt på spidsen af halvøen er ca. 6 km. Løber man i pænt tempo tager det 30-40 min. men det er meget kuperet.

Dolmus

En Dolmus (lokal bus) afgår fra havnen på Kas og kører ud på halvøen (Peninsyla) hvor den tager vejen rundt og tilbage. Afgangstiderne afhænger af sæsonen men typisk hver halve time i sommerhalvåret. Stå oppe på vejen og den stopper hvor du har lyst.

Lokal rejsearrangør

www.latebreaks-turkey.com fungerer både som rejsearrangør og lokal ejendomsmægler. Kontoret ligger på havnen længst væk fra halvøen Vi har købt huset gennem dette bureau og indehaveren Fethi er derfor godt kendt med huset og stedet, og er desuden kontaktperson til gartneren som står for haven og poolen. Han kan kontaktes på fethi@latebreaks-turkey.com - eller på:
Mobiltelefon: +90 532 331 9757
Kontorets telefon: +90 532 293 1573
Fax til kontoret: +90 242 836 2273