Rejse fra Danmark til Tyrkiet / Kas


Højsæson

I højsæsonen er det billigste at købe en charterbillet med enten Apollo eller Tyrkieteksperten som kun dækker  flyrejsen direkte t/r til enten Dalaman eller Antalya lufthavn. Pris typisk kr. 2000.- /person. Alternativt kan man bruge Kronerejser der både har one-way og ugerejser onsdag til onsdag. Her starter prisen lidt højere, men sættes helt ned til knapt kr. 1.000 når afrejsedagen nærmer sig.

Udenfor højsæson

Udenfor højsæsonen flyves med Tyrkish Airlines via Istanbul til enten Dalaman eller Antalya.

Fra Antalya tager det godt 3 timer med bil til Kas. Man kan køre over bjergene (230 km) hvor man oplever lidt af det lokale og fattige Tyrkiet, eller tage turen langs kysten. Kystvejen er lidt kortere (180 km) men mere snoet så rejsetiden bliver den samme. Turen er i begge tilfælde utrolig smuk. Fra Dalaman er der 150 km, og det tager det ca. 2 timer med bil til Kas. Vejen er god – og det er også en smuk tur. Uanset om man kommer fra Antalya eller Dalaman er det ikke svært at finde vej hvis man får et kort med i bilen.

Transport fra lufthavn til huset i KAS

Ønsker man at leje bil under opholdet er det nemmeste at leje bilen i lufthavnen så man har den til transporten til huset. Alternativt kan man med Apollo, Anatolien Rejser og Tyrkiet Eksperten bestille en bustransfer fra lufthavnen til hotellerne i KAS. Endelig kan man også bestille en transfer hos den lokale rejsearrangør : fethi@latebreaks-turkey.com – den koster normalt 100 lire. Her bliver man hentet i lufthavnen og kørt direkte til Kas og retur igen når man skal hjem.